Bitlis’te Anadolu Şehit Aileleri, Gazileri ve Güvenlik Korucuları Vakfı (AŞAV) Şubesi’nin açılışı gerçekleştirildi.
Valilikten yapılan paylaşıma göre, Kültür Merkezi’nde düzenlenen program, saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı.
Şehitler için dua edilen programda konuşan Vali Ahmet Karakaya, AŞAV şubesinin hayırlı olmasını diledi.
Türkiye’nin tarih boyunca birçok zorluğun üstesinden geldiğini vurgulayan Karakaya, her zaman şehit aileleri ve gazilerin yanında olduklarını ifade etti.
AK Parti Bitlis Milletvekili Turan Bedirhanoğlu ise, şehitleri rahmetle, gazileri minnetle andıklarını belirterek, Terörsüz Türkiye hedefinin ülkenin huzur ve güvenliği açısından büyük önem taşıdığını aktardı.
Konuşmaların ardından yapılan açılışa, Belediye Başkan Vekili Necmi Menteş, Cumhuriyet Başsavcısı Emre Genç, Bitlis Eren Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Necmettin Elmastaş, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Barış Soyal, İl Emniyet Müdürü Koray Şensoy, AŞAV Genel Başkanı Ziya Sözen ve AK Parti İl Başkanı Engin Günceoğlu katıldı.
HABERLER
2 saat önceEKONOMİ
3 saat önceHABERLER
3 saat önceHABERLER
3 saat önceEKONOMİ
3 saat önceEKONOMİ
20 saat önceEKONOMİ
23 saat önce
1
Bitlis Avşor Çorbası Coğrafi İşaret Aldı
396 kez okundu
2
Nemrut Kalderası İçin Sürdürülebilir Projeler Geliştiriliyor
335 kez okundu
3
Bitlis Adilcevaz’da 2025 Şeker Pancarı Hasadı Başladı
309 kez okundu
4
Bitlis Tanıtım Günleri 13-16 Kasım’da İstanbul’da Başlıyor
301 kez okundu
5
Başkan Mutlu, Esnaf Ziyaretinde Bulundu
276 kez okundu
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.