Bitlis’in Güroymak ilçesinde, İstanbul’da bir kişiye aracında seyir halindeyken silahla saldırarak öldürmekle aranan iki zanlı, termal kameralı dronların kullanıldığı başarılı bir operasyonla yakalandı. Operasyonun ardından, zanlıların cinayeti eski bir husumet nedeniyle işledikleri belirlendi.
25 Eylül’de İstanbul Sultanbeyli’de meydana gelen cinayetle ilgili yürütülen soruşturmada, zanlılar O.&Cç. ve E.&Cç.’nin Güroymak ilçesine kaçtığı tespit edildi. Bu gelişme üzerine İstanbul Emniyeti, Güroymak İlçe Emniyet Müdürlüğü, Bitlis İl Jandarma Komutanlığı ve Jandarma İnsansız Hava Araçları (İHA) ekipleri ortak bir operasyon gerçekleştirdi.
Operasyonda, termal kamera donanımlı dronlar kullanılarak bölge tarandı. Saklanmış oldukları yerler tespit edilen zanlılar gözaltına alındı. Zanlıların, İstanbul’a geri getirilerek Asayiş Şube Müdürlüğü’nde sorguya alınacakları, ardından da adliyeye sevk edileceği öğrenildi.
Yapılan soruşturmada, cinayetin taraflar arasındaki eski bir düşmanlık nedeniyle işlendiği ve olay sonrası maktulün ağabeyine yönelik tehditte bulundukları ortaya çıktı. Zanlıların, “Sıra sana da gelecek” şeklinde bir mesaj ilettikleri tespit edildi.
HABERLER
5 saat önceSPOR
6 saat önceSPOR
6 saat önceSPOR
6 saat önceSPOR
7 saat önceSPOR
7 saat önceSPOR
7 saat önce
1
Bitlis’te kar yağışı
1087 kez okundu
2
Bitlis 1916 Spor, konuk ettiği Şırnak Petrolspor’u yendi
615 kez okundu
3
Adilcevaz Bal Kavunu Hasadına Başlandı
553 kez okundu
4
Bitlis Avşor Çorbası Coğrafi İşaret Aldı
517 kez okundu
5
Bitlis’te Japonların hibe desteğiyle açılan tekstil kursunda kadınlar iş hayatına hazırlanıyor
509 kez okundu
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.