Bitlis Eren Üniversitesi (BEÜ) Rektörü Prof. Dr. Necmettin Elmastaş, üniversitenin devam eden yatırım ve restorasyon çalışmalarını yerinde görmek amacıyla bir dizi saha ziyareti gerçekleştirdi. Ziyaretler sırasında Organize Sanayi Bölgesi Meslek Yüksekokulu inşaat alanı, tarihi El-Aman Hanı restorasyon sahası ve Hüsrevpaşa Kampüsü’nde yapımı tamamlanmak üzere olan modern kafeterya ile peyzaj düzenlemeleri incelendi.
OSB Meslek Yüksekokulu inşaatındaki son durumu değerlendiren Rektör Elmastaş, binanın eğitim-öğretime hazır hale getirilmesi için yürütülen kaba ve ince işlerin detayları hakkında teknik ekipten bilgi aldı. Elmastaş, El-Aman Hanı’ndaki restorasyon çalışmalarının, özgün dokusunun korunmasına yönelik titizlikle yürütüldüğünü belirtti.
Hüsrevpaşa Kampüsü’nde öğrencilerin sosyal ihtiyaçlarını karşılamaya yönelik tasarlanan modern kafeterya ve çevre düzenlemeleri hakkında da bilgi alan Elmastaş, “Üniversitemizin sadece eğitimde değil, yaşam alanlarıyla da örnek bir kurum olmasını istiyoruz. Yapılan her çalışma, öğrencilerimizin ve personelimizin yaşam kalitesini artırmayı hedefliyor” ifadelerini kullandı.
Saha incelemeleri, üniversitenin fiziki kapasitesinin ve öğrenci odaklı hizmet anlayışının geliştirilmesine yönelik çalışmaların devam edeceğini göstermektedir.
EKONOMİ
1 saat önceEKONOMİ
8 saat önceHABERLER
9 saat önceEKONOMİ
16 saat önceEKONOMİ
19 saat önceHABERLER
21 saat önceEKONOMİ
21 saat önce
1
Bitlis Avşor Çorbası Coğrafi İşaret Aldı
430 kez okundu
2
Nemrut Kalderası İçin Sürdürülebilir Projeler Geliştiriliyor
364 kez okundu
3
Bitlis’te Japonların hibe desteğiyle açılan tekstil kursunda kadınlar iş hayatına hazırlanıyor
363 kez okundu
4
Bitlis Adilcevaz’da 2025 Şeker Pancarı Hasadı Başladı
351 kez okundu
5
Adilcevaz Bal Kavunu Hasadına Başlandı
331 kez okundu
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.